Legújabb kutatási eredmények bizonyítják, hogy a növények bioaktív anyagai csökkentik a kognitív hanyatlás mértékét.1 Köztük kiemelkedő a kvercetin és a...
„Azt hiszik, az elhízás az emberek lustaságából fakad.” – mondta Esther Aarts, a holland Radboud Egyetem táplálkozási idegtudományi professzora. Aarts...
Számos vitaminkészítménnyel találkozhatunk a patikák polcain, megannyi összetevő-kombinációban. Jogosan vetődik fel a kérdés bennünk, hogy megint egy újabb multivitamin került...
Gondolná, hogy a bélflóránk kialakulása már a magzati korban megkezdődik? Áttörő kutatási eredmények korábbi dogmákat döntöttek meg, melyek azt állították,...
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.Elfogadom