Purchase this Product and Earn 20 Reward Points (20 Ft)

Mathias Rex No.4 szappan hévízi iszappal és teafával

 

Gyógyszerészek által fejlesztett, kézműves natúrszappan extra szűz olívaolajjal, szőlőmagolajjal, hévízi iszappal, növényi szénporral és teafa illóolajjal.

 

A teafa az egyik legtöbbet kutatott illóolaj, előtérben állnak fertőtlenítő, baktérium-és gombaölő tulajdonságai.

A maga nemében egyedülálló hévízi iszap egyaránt tartalmaz szerves és szervetlen anyagokat, s a benne lévő rádiumsók és redukált kénvegyületek a gyógytényezők különleges értékeit képviselik. Kozmetikai alkalmazása, kísérletekkel bizonyított, hogy egyedülálló szépészeti hatásokkal rendelkezik: kiüríti a salakanyagokat, fokozza a sejtek anyagcseréjét, növeli a kollagén termelést, és a benne lévő ásványi anyagok feltöltik a szervezetet.

Az aktív szén rendkívül jó baktériumölő hatású, pórustisztító, felveszi a harcot a pattanásokkal és mitesszerekkel. Magához tapasztja a környezetből származó szennyező anyagokat, melyek hozzájárulnak az akné kialakulásához.

 

Ingredients (összetevők): Olea Europaea Fruit Oil (olívaolaj), Cocos Nucifera Oil (kókuszolaj), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaóvaj), Vitis Vinifera Seed Oil (szőlőmagolaj) saponified (elszappanosítva), Melaleuca Alternifolia Leaf (teafa) Oil (természetes illóolaj összetevő: Limonene*), Mud of Hévíz (hévízi iszap), Charcoal Powder (növényi szénpor).

Figyelmeztetések: szembe kerülés esetén a szemet bő vízzel alaposan öblítse ki!

Egyéni érzékenység esetén (*lehetséges allergén okozta tartós bőrpír) a terméket ne használja!

Tárolás: gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, napsütéstől védett helyen!

Gyártó (TID): Greencango Kft., 6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 32.

Súly 110 kg
Category icon

Kozmetikum

Szállítási cím

A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

  • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
  • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
  • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.

A választott átvételi módot a megjegyzés rovatban tüntesse fel.


Szállítási határidő

  • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
  • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
  • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.


Szállítás díjazása

  • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
  • A 12 000 Ft feletti összértékű megrendelések csomagolása és kiszállítása ingyenes, az 9 801 és 12 000 Ft közötti összértékű megrendelések kiszállítása és csomagolása ellenértékeként a Megrendelő megrendelésenként 590 Ft, 9 800 Ft alatti megrendelésekért pedig 990 Ft szállítási díjat köteles megfizetni. A megrendelés összértékébe nem tartozik bele a szállítási költség.

Kapcsolódó termékek

Mathias Rex No.4 szappan hévíz...

Earn 20 Reward Points
1 990 Ft
Egységár: 18 Ft / db

hu_HUHungarian