Earn 500 Reward Points for Product Review
Purchase this Product and Earn 126 Reward Points (126 Ft)

PROFERTIL® inositol

Támogatja a hormonális egyensúly fenntartását gyermeket tervező nőknél
Mio-inozitolt, folsavat és B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő cukorral és édesítőszerekkel

Női termékenység és hormonális egyensúly

A női hormonháztartás összetett rendszer, amelyet több tényező befolyásol. Az élettani és pszichés szempontok mellett külső hatások, mint például a stressz, a serkentőszerek (nikotin, alkohol stb.) fogyasztása, a környezetszennyező anyagok és szociális-gazdasági tényezők, is szerepet játszhatnak a termékenység csökkenésében.

Mio-inozitol: Ez egy úgynevezett „vitaminoid” (vitaminszerű anyag), amely az emberi szervezet különböző szöveteiben van jelen. Számos fontos élettani funkcióban vesz részt.

B6-vitamin: Hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez és hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához. A B6-vitamin a szervezet számos fontos enzimatikus reakciójában részt vesz, és sok funkciója van, például az aminosav-anyagcserében. A folsavval és más B-vitaminokkal együtt szabályozza a homocisztein-anyagcserét. A homocisztein a fehérjék lebontása során képződik, és felhalmozódik, ha nem áll rendelkezésre elegendő folsav.

Folsav (Folát): Hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez és szerepet játszik a sejtosztódásban. A terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. A folsav egy vízben oldódó B-vitamin. Az emberi szervezet nem képes a folsavat előállítani. Ezért a táplálékkal vagy étrend-kiegészítőkkel kell rendszeresen bevinni. A folsav különösen fontos, amikor a sejtek és szövetek gyorsan növekednek, például terhesség alatt. A nők számára ajánlott, hogy már a fogamzás előtti időszakban gondoskodjanak a megfelelő folsavellátásról. A kiegészítő folsav-bevitel növeli az anyai folátellátottság szintjét. Az alacsony anyai folátszint a fejlődő magzat velőcső-záródási rendellenesség kialakulásának kockázati tényezője. A kedvező hatás naponta 400 μg folsav kiegészítő bevitelével érhető el, amelyet már legalább egy hónappal a fogamzás előtt alkalmazni kell, és a fogamzás után legfeljebb három hónapig kell folytatni. A fogamzóképes nők számára ajánlott napi adag ezért 2 tasak.

Quatrefolic®: Egy szabadalmazott tápanyag-összetevő, amely metil-folátból (a folsav biológiailag aktív formája) áll, és az optimális hatékonyság érdekében glükózaminnal van összekapcsolva. A Quatrefolic® biohasznosulása magas, ami azt jelenti, hogy a szervezet számára könnyen hozzáférhető. Ez különösen fontos azon nők számára, akik nem képesek a folsavat teljes mértékben metabolizálni.
A Quatrefolic® a Gnosis S.p.A. bejegyzett védjegye.

 

PROFERTIL ® inositol összetétele

PFI_osszetetel

* NRV% = a 1169/2011/EU rendelet szerinti napi beviteli referenciaértékek százalékos aránya
** nem tartalmaz zsírt, telített zsírsavat, fehérjét vagy sót

Használati utasítás
Naponta 1-2 tasakot vegyen be, vízben feloldva vagy közvetlenül a szájba, a nyelvre szórva. Lenyelés előtt hagyja, hogy a por lassan feloldódjon. A nap bármely szakában, étkezéstől függetlenül bevehető. Gyermeket tervező nők számára naponta 2 tasak bevétele ajánlott. A PROFERTIL® inositolt a fogamzási kísérletek során a kívánt terhesség kezdetéig kell szedni.

Fontos megjegyzések:
A feltüntetett ajánlott napi adagot nem szabad túl lépni. A PROFERTIL® inositol nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Gondoskodni kell az egészséges életmódról. Laktózt és állati eredetű adalékanyagokat nem tartalmaz. Fenilalanin-forrást tartalmaz. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen, legfeljebb 25°C-on, fénytől védve tartandó.

Kiszerelés

A PROFERTIL® inositol 30 tasakos (egyenként 3 g) kiszerelésben kapható.

Magyarországi forgalmazó és tájékoztatás:
Goodwill Pharma Nyrt. 6724 Szeged Cserzy Mihály u. 32
Tel: +36 62 443 571 Fax: +36 62 423 872 E-mail: contact@goodwillpharma.com

Gyártatja/ Bejelentő
Lenus Pharma GesmbH
Bécs/Ausztria
1160 Bécs / Ausztria
Németországban készült

 

Number of tasak 30 tasak
Súly 0.3 kg
Category icon

Étrend-kiegészítő

Szállítási cím
A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot vagy az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti vagy kérheti FOXPOST csomagautomatába a szállítást. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

  • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
  • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
  • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.
  • FOXPOST automata: Ez esetben csomagját egy, az Ön által kiválasztott FOXPOST automatában helyezünk el. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső FOXPOST automatáról itt tájékozódhat.

Szállítási határidő

  • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
  • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
  • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.

Szállítás díjazása

  • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
  • Kosárértéktől függetlenül a szállítási díj Magyar Postával 1.399 Ft, FOXPOST automatába történő kézbesítés esetén pedig 1.100 Ft.
  • Utánvétes fizetési mód esetén 399 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.

A vény nélkül kapható gyógyszerek webshopból történő rendelésére nincs lehetőség, azokat keresse a patikákban!

Kapcsolódó termékek

Inositol PROfertil® Inositol 30X

Earn 126 Reward Points
12 600 Ft
Egységár 420 Ft /tasak

Megszakítás