Earn 500 Reward Points for Product Review
Purchase this Product and Earn 46 Reward Points (46 Ft)

Rendeltetés:
A készítmény a szemhéjon alkalmazandó. Segíti a szemhéj bőrviszketéses, fájdalmas és duzzanatos tüneteinek enyhítését, amelyek például külső szemhéjárpa és jégárpa kapcsán fordulhatnak elő.

A hatás ismertetése: 

Az innovatív összetételű kenőcs három összetevője, a manukaméz, a manukaolaj és a fahéjkéreg kivonata enyhíti az irritációt, nedvesítő hatást fejt ki, valamint támogatja a szemhéjbőr védőrétegének regenerálódását.

Összetevők: vazelin, lanolin, manukaméz MGO 400+, manukaolaj, fahéj szerves olajos kivonata.

Alkalmazásra vonatkozó utasítások:
Tisztítsa meg a szemhéj bőrét. Masszírozzon kis mennyiségű kenőcsöt a külső szemhéjárpa vagy jégárpa területére. Ennek során mindig a mirigy kivezető csövének irányába masszírozzon, vagyis a felső szem héjon fentről lefelé, míg az alsó szemhéjon lentről felfelé. Ha a kezelés megkezdése után 5 napon belül nem látszik javulás, forduljon orvoshoz.

Adagolás:
Alkalmazza a szemhéj bőrén, naponta legalább 3szor. Ha a kezelés megkezdése után 5 napon belül nem látszik javulás, forduljon orvoshoz. A készítményt felnőttek alkalmazhatják.

Ellenjavallatok:
Ne alkalmazza a készítmény összetevőinek bármelyikével szembeni túlérzékenység esetén, allergiás reakció esetén pedig hagyja abba az alkalmazást.

Ne alkalmazza sebes vagy sérült bőrön.

Óvintézkedések:
• Nem alkalmazható, ha a csomagolás sérült.

• Ne alkalmazza a készítményt a dobozon feltüntetett lejárati idő után.

• Gyermekektől elzárva tartandó.

• A készítmény kizárólag külsőleges alkalmazásra javasolt. Ha a készítmény a szembe kerül, a szemet ki kell öblíteni vízzel.

• 15 és 25 °C közötti hőmérsékleten tárolandó.

• Az első felbontás dátuma után 90 napon belül felhasználandó.

Kiszerelés:
Az egységcsomagolás egy alumínium tubust és a mellékelt alkalmazási utasítást tartalmazza.

A csomagolás tartalma: 15 g

Besorolás:
Orvostechnikai eszköz

A használati utasítás készítésének dátuma: 2023. 09.

Dokumentum lezárva: 2024.05.03. INZ/WS/24/05

Kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Number of db 1 db
Súly 0.2 kg
Category icon

Egészségpénztári számlára elszámolható, Orvostechnikai eszköz

Szállítási cím
A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot vagy az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti vagy kérheti FOXPOST csomagautomatába a szállítást. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

  • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
  • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
  • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.
  • FOXPOST automata: Ez esetben csomagját egy, az Ön által kiválasztott FOXPOST automatában helyezünk el. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső FOXPOST automatáról itt tájékozódhat.

Szállítási határidő

  • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
  • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
  • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.

Szállítás díjazása

  • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
  • Kosárértéktől függetlenül a szállítási díj Magyar Postával 1.399 Ft, FOXPOST automatába történő kézbesítés esetén pedig 1.100 Ft.
  • Utánvétes fizetési mód esetén 399 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.

A vény nélkül kapható gyógyszerek webshopból történő rendelésére nincs lehetőség, azokat keresse a patikákban!

Kapcsolódó termékek

Inzadin_Box_BAL_RGB Inzadin szemkenőcs 15g
Megszakítás