Earn 500 Reward Points for Product Review
Purchase this Product and Earn 60 Reward Points (60 Ft)

Szent-Györgyi Albert retard 1000 mg C-vitamin & capsaicin

Hosszan tartó hatású étrend-kiegészítő filmtabletta chilipaprika kivonattal

Nettó tömeg: 160 g / 100 db

Az összetevőkhöz két Nobel-díj is köthető

Az aszkorbinsavval (C-vitaminnal) áttörést elérő Szent-Györgyi Albert máig egyetlen magyar tudósként hazai kutatásaiért 1937-ben kapott élettani és orvostudományi Nobel-díjat. A Goodwill Pharma missziója megőrizni és folytatni azt a példaértékű munkát, amelyet Szent-Györgyi Professzor végzett a tudományért, az egészségügyért és az emberekért.

A világhírű professzor örökösei a Goodwill Pharmát bízták meg a védjegyoltalom alatt álló „Szent-Györgyi Albert” név gondozásával. Az aszkorbinsav komplex hatásának köszönhetően immunrendszerünk egyik legfőbb támogatója.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Továbbá hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Ezeken felül hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, illetve a normál pszichológiai funkció fenntartásához is.

A kapszaicin segítségével sikerült azonosítani az idegvégződésekben a kapszaicin receptorokat (ingerfelvevők, érzékelők). A 2021-es élettani és orvostudományi Nobel-díjat a fájdalom érzékelésében is szerepet játszó, a tapintás és a hőmérséklet érzékeléséért felelős kapszaicin receptorok felfedezéséért adományozták. A kapszaicin tartalmú chilipaprika hozzájárul a diétatámogató programokhoz.

A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosítható a szervezet C-vitamin szükséglete.

Összetevők: L-aszkorbinsav; tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz); fényező anyagok (polivinil-alkohol, polietilénglikol); csomósodást gátlók (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid, talkum); chilipaprika (Capsicum annuum L.) kivonat; színezékek (sárga vas-oxid, vörös vas-oxid, fekete vas-oxid).

Hazai fejlesztésű és gyártású termék, de az elsődleges összetevő nem Magyarországról származik.

Aktív összetevők

1 filmtablettában (NRV%)

2 filmtablettában (NRV%)

C-vitamin

1000 mg (1250%)

2000 mg (2500%)

Chilipaprika kivonata,

          – amelyből kapszaicinoidok

0,8-1,8 mg

        – 400 mg

1,6-3,6 mg

         – 800 mg

­NRV%: napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében.

Javasolt adagolás: naponta 1-2 filmtabletta bevétele ajánlott bő folyadékkal.

Figyelmeztetések: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a doboz alján.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, napfénytől és nedvességtől védett helyen, az eredeti csomagolásban tárolandó.

Oeti nysz.: 33140/2023

Gyártja és forgalmazza:

Goodwill Pharma Nyrt.
6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 32.
Magyarország

Number of db 100 db
Súly 0.3 kg
Category icon

Étrend-kiegészítő

Szállítási cím
A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot vagy az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti vagy kérheti FOXPOST csomagautomatába a szállítást. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

  • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
  • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
  • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.
  • FOXPOST automata: Ez esetben csomagját egy, az Ön által kiválasztott FOXPOST automatában helyezünk el. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső FOXPOST automatáról itt tájékozódhat.

Szállítási határidő

  • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
  • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
  • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.

Szállítás díjazása

  • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
  • Kosárértéktől függetlenül a szállítási díj Magyar Postával 1.399 Ft, FOXPOST automatába történő kézbesítés esetén pedig 1.100 Ft.
  • Utánvétes fizetési mód esetén 399 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.

A vény nélkül kapható gyógyszerek webshopból történő rendelésére nincs lehetőség, azokat keresse a patikákban!

Kapcsolódó termékek

SZGYA 1000mg capsaicin 800x800 Szent-Györgyi Albert Retard 10...

Earn 60 Reward Points
5 990 Ft
Egységár 60 Ft /db

Megszakítás