Earn 500 Reward Points for Product Review
Purchase this Product and Earn 58 Reward Points (58 Ft)

Én vagyok Szent-Györgyi könyv

1. rész

 

A kötet szerzőjének kedvenc alaptémái a történelmi életrajzok, amelyeket azután egyedi hangvétellel alakít szórakoztató regényekké. Eddigi művei különböző stílusban dolgozzák fel a hírességek életútjait:

míg az immár öt kiadást megért Rejtő Jenő elveszett naplója P. Howard ismert és kevésbé ismert műveinek szilánkjaiból kaleidoszkóp-szerűen vetíti elénk a népszerű író kalandos életét, addig az Alexander G. Thomas írói álnéven írt, Nikola Tesla rendkívüli pályáját és találmányait bemutató és tovább gondoló Megszállottak, illetve annak folytatása, a Második életek több idősíkban játszódó, bizonyos elemeiben már-már fantasy-regénynek is nevezhetők.

Az Én vagyok Szent-Györgyi a fentieknél közelebb áll a klasszikusan felépített életrajzokhoz, magán viseli azonban a szerző valamennyi művére jellemző alapos korrajzot, a központi alak körül zajló kulturális és politikai események valósághű bemutatását, amelynek révén az olvasó végig úgy érezheti, mintha maga is ott járna a szereplők között.

Elképesztő kutatási eredményei, bátorságról, szerelmekről és szenvedélyről, határokon átívelő barátságokról szóló története még közelebb hozza a Professzort a szívünkhöz. A regény megjelentetése tiszteletadásunkat jelképezi és egyben a kíváncsiság felkeltése is Szent-Györgyi válaszokat kereső, példaértékű életfilozófiája iránt.

Ide kattintva beleolvashat a könyv részleteibe.

Ide kattintva elérhető a könyv II. része.

Number of db 1 db
Súly 0.3 kg
Category icon

Könyv

Szállítási cím
A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot vagy az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti vagy kérheti FOXPOST csomagautomatába a szállítást. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

  • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
  • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
  • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.
  • FOXPOST automata: Ez esetben csomagját egy, az Ön által kiválasztott FOXPOST automatában helyezünk el. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső FOXPOST automatáról itt tájékozódhat.

Szállítási határidő

  • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
  • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
  • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.

Szállítás díjazása

  • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
  • Kosárértéktől függetlenül a szállítási díj Magyar Postával 1.399 Ft, FOXPOST automatába történő kézbesítés esetén pedig 1.100 Ft.
  • Utánvétes fizetési mód esetén 399 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.

A vény nélkül kapható gyógyszerek webshopból történő rendelésére nincs lehetőség, azokat keresse a patikákban!

Kapcsolódó termékek

en_vagyok_szgya_bor_I_gerinc Én vagyok Szent-Györgyi könyv

Earn 58 Reward Points
5 800 Ft
Egységár 5 800 Ft /db

Megszakítás