Earn 500 Reward Points for Product Review
Purchase this Product and Earn 58 Reward Points (58 Ft)

Én vagyok Szent-Györgyi könyv

1. rész

 

A kötet szerzőjének kedvenc alaptémái a történelmi életrajzok, amelyeket azután egyedi hangvétellel alakít szórakoztató regényekké. Eddigi művei különböző stílusban dolgozzák fel a hírességek életútjait:

míg az immár öt kiadást megért Rejtő Jenő elveszett naplója P. Howard ismert és kevésbé ismert műveinek szilánkjaiból kaleidoszkóp-szerűen vetíti elénk a népszerű író kalandos életét, addig az Alexander G. Thomas írói álnéven írt, Nikola Tesla rendkívüli pályáját és találmányait bemutató és tovább gondoló Megszállottak, illetve annak folytatása, a Második életek több idősíkban játszódó, bizonyos elemeiben már-már fantasy-regénynek is nevezhetők.

Az Én vagyok Szent-Györgyi a fentieknél közelebb áll a klasszikusan felépített életrajzokhoz, magán viseli azonban a szerző valamennyi művére jellemző alapos korrajzot, a központi alak körül zajló kulturális és politikai események valósághű bemutatását, amelynek révén az olvasó végig úgy érezheti, mintha maga is ott járna a szereplők között.

Elképesztő kutatási eredményei, bátorságról, szerelmekről és szenvedélyről, határokon átívelő barátságokról szóló története még közelebb hozza a Professzort a szívünkhöz. A regény megjelentetése tiszteletadásunkat jelképezi és egyben a kíváncsiság felkeltése is Szent-Györgyi válaszokat kereső, példaértékű életfilozófiája iránt.

Ide kattintva beleolvashat a könyv részleteibe.

Number of db 1 db
Súly 0,3 kg
Category icon

Könyv

Szállítási cím
A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot vagy az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti vagy kérheti FOXPOST csomagautomatába a szállítást. Külföldre történő rendelés esetén a GLS futárszolgálattal történik a csomagok kézbesítése. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele. Külföldre történő kézbesítés esetén utánvétes fizetési mód nem választható!

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

 • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
 • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
 • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.
 • FOXPOST automata: Ez esetben csomagját egy, az Ön által kiválasztott FOXPOST automatában helyezünk el. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső FOXPOST automatáról itt tájékozódhat.

Az Egyesült Királyságba történő rendelés nem minősül véglegesnek, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal az info@goodwillpharma.com e-mail címen!

Szállítási határidő

 • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
 • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
 • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.
 • Külföldre történő kézbesítés esetén a szállítási határidő eltérő lehet.

Szállítás díjazása

 • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
 • Kosárértéktől függetlenül a szállítási díj Magyar Postával 1.399 Ft, FOXPOST automatába történő kézbesítés esetén pedig 1.100 Ft.
 • Utánvétes fizetési mód esetén 399 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
 • Külföldre történő szállítás díja egységesen 20€.

A vény nélkül kapható gyógyszerek webshopból történő rendelésére nincs lehetőség, azokat keresse a patikákban!

Kapcsolódó termékek

Én vagyok Szent-Györgyi könyv 1. rész Én vagyok Szent-Györgyi könyv

Earn 58 Reward Points
5 800 Ft
Egységár 5 800 Ft /db

Megszakítás