Earn 500 Reward Points for Product Review
Purchase this Product and Earn 35 Reward Points (35 Ft)

Tasectan® 500 mg kapszula 15x

Alkalmazás: A Tasectan® egy orvostechnikai eszköz, ami a bélfal élettani funkciójának helyreállítására szolgál. Speciális összetétele lehetővé teszi a különböző okokból kialakuló hasmenés tüneteinek (pl. hasi feszülés és gyakori székletürítés) enyhítését, kezelését. Hatását 12 órán belül fejti ki. A készítményt alkotó zselatin-tannát nem alakul át a gyomorban, így egy bélnyálkahártya védő réteget hoz létre, amely csökkenti a hasmenéses epizódok gyakoriságát és időtartamát.

Csomagolás: 15 db kapszula buborékfóliában, felnőttek számára.

Összetétel: 500 mg zselatin-tannát (sertés eredetű), kukoricakeményítő és magnézium-sztearát (növényi eredetű).

Alkalmazás módja: kapszula: a Tasectan® kapszulát folyadékkal kell bevenni.

Adagolás: Felnőttek vagy 14 év feletti gyermekek: 1-2 kapszula 4-6 óránként, a tünetek megszűnéséig.

Figyelmeztetések: a termék használata előtt egészségügyi szakemberrel való konzultáció nem szükséges. Azonban ilyen konzultáció tanácsos súlyos vagy tartós tünetek esetén, vagy ha kétségek merülnének fel a diagnózis kapcsán. 3 évesnél fiatalabb gyermekek és idős emberek hasmenése esetén tanácsos egészségügyi szakemberrel való konzultáció, különösen akkor, ha más tünetek is jelentkeznek. Ez az orvostechnikai eszköz nem gyógyszeres kezelés. Ha egészségügyi szakember ilyen kezelést ajánl, ez a termék a gyógyszeres kezeléssel együtt is alkalmazható. A hasmenés kezelése során ajánlott a bőséges folyadékbevitel és a javasolt étrendi tanácsok betartása. Bár mellékhatások nem ismertek, a készítmény alkalmazása terhesség és szoptatás során nem javasolt, kivéve akkor, ha egészségügyi szakember tanácsolja. A csomagoláson található lejárati dátumot követően ne használja a terméket. Ne vegye be a terméket, ha a buborékfólia vagy a tasak nyitott vagy sérült. Ez az orvostechnikai eszköz nem igényel különleges tárolási körülményeket. Fagyasztani tilos. A termék gyermekektől elzárva tartandó.

Ellenjavallatok: A Tasectan® nem alkalmazható olyan betegeknél, akiknél ismert túlérzékenység áll fenn a zselatin-tanáttal vagy a termék bármely más összetevőjével szemben.

Kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Forgalmazza:
Goodwill Pharma Nyrt.
6724 Szeged, Cserzy Mihály utca 32.

Gyártja:
Noventure, S.L., Avenida Diagonal, 549 5a  planta, 08029 Barcelona – Spanyolország
0373

Dokumentum lezárva: 2024.04.15. TAS/WS/24/04

Referencia
1. Allegrini A, Costantini M. J Gastrointest Dig Syst. 2012;2:3.
2. Kara et al. Turk J Pediatr. 2017;59(5):531-536.

 

Number of db 15 db
Súly 0.3 kg
Category icon

Egészségpénztári számlára elszámolható, Orvostechnikai eszköz

Szállítási cím
A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot vagy az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti vagy kérheti FOXPOST csomagautomatába a szállítást. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

  • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
  • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
  • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.
  • FOXPOST automata: Ez esetben csomagját egy, az Ön által kiválasztott FOXPOST automatában helyezünk el. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső FOXPOST automatáról itt tájékozódhat.

Szállítási határidő

  • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
  • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
  • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.

Szállítás díjazása

  • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
  • Kosárértéktől függetlenül a szállítási díj Magyar Postával 1.399 Ft, FOXPOST automatába történő kézbesítés esetén pedig 1.100 Ft.
  • Utánvétes fizetési mód esetén 399 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.

A vény nélkül kapható gyógyszerek webshopból történő rendelésére nincs lehetőség, azokat keresse a patikákban!

Kapcsolódó termékek

Tasectan® 500 mg kapszula 15x

Earn 35 Reward Points
3 470 Ft
Egységár 231 Ft /db

Mennyiségi kedvezmény
1 3 470 Ft
2 3 366 Ft
3+ 3 297 Ft
Megszakítás