Earn 500 Reward Points for Product Review
Purchase this Product and Earn 37 Reward Points (37 Ft)

Tasectan Hydro 6x

Ásványi anyagokat és glükózt tartalmazó speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer, por belsőleges oldathoz

Zselésedő orális rehidráló oldat gyermekek és felnőttek számára. Jelentős vízvesztéssel járó állapotok (hasmenés, hányás, magas láz) és tevékenységek (intenzív sportolás, fokozott alkoholfogyasztás) miatt legyengült szervezet támogatására. Vanília ízű, elektrolit- és cukorpótló rehidráló készítmény 3 évesnél idősebb gyermekek és felnőttek számára.

Nettó tömeg: 59,4 g / 6 db tasak

Minőségét megőrzi (hónap, év): a jelzett hónap végéig. Lásd a doboz alján.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó

Összetevők: Maltodextrin, glükóz-monohidrát, sűrítőanyagok (xantángumi, módosított kukoricakeményítő), ásványi anyag komplex (nátrium-citrát-dihidrát, kálium-klorid, nátrium-klorid, kálium-glükonát), aromák.

Aktív összetevők 

9,9 g készítményben (1 tasak) 

100 g  
készítményben 

9,9 g készítmény 125 ml vízben 

Glükóz 

2,03 g 

20,5 g 

90 mmol/l 

Nátrium 

173 mg 

1743 mg 

60 mEq/l 

Kálium 

98 mg 

988 mg 

20 mEql 

Klorid 

147 mg 

1483 mg 

33 mEq/l 

Citrát 

237 mg 

2391 mg 

10 mmol/l 

Ozmolaritás: 230 mOsmol/l 

Tápérték 

9,9 készítményben (1 tasak) 

100 g készítményben 

Energia 

135 kJ / 32 kcal 

1365 kJ / 322 kcal 

Zsír  
amelyből: 
– telített zsírsavak 

0,006 g 

 

0,0 g 

0,063 g 

 

0,0 g 

Szénhidrát  
amelyből: 
– cukrok 

7,4 g 

 

2,1 g 

75 g 

 

21 g 

Rost 

0,9 g 

9,2 g 

Fehérje 

0,080 g 

0,81 g 

 

0,44 g 

4,4 g 

 

 

Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A készítmény alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával! A készítmény nem használható egyedüli tápanyagforrásként. A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl a javasolt napi adagot! A terméket nem alkalmazhatják azok a személyek, akik túlérzékenyek a készítmény bármely összetevőjére. Nem alkalmazható parenterálisan. Gyermekek elől elzárva tartandó.

A csomagolás tartalma: 6 db tasak és egy 125 ml-es mérőpohár.

Javasolt adagolás: Gyermekeknek (3 éves kortól) 1-2 tasak naponta 3-szor. Felnőtteknek 2-4 tasak naponta 3-szor.

Forgalmazza:
Goodwill Pharma Nyrt.
6724 Szeged, Cserzy M. u. 32.

Dokumentum lezárva: 2024.05.13. TASHYD/WS/24/05

Number of db 6 db
Súly 0.2 kg
Category icon

Egészségpénztári számlára elszámolható, Speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer

Szállítási cím
A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot vagy az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti vagy kérheti FOXPOST csomagautomatába a szállítást. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

  • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
  • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
  • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.
  • FOXPOST automata: Ez esetben csomagját egy, az Ön által kiválasztott FOXPOST automatában helyezünk el. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső FOXPOST automatáról itt tájékozódhat.

Szállítási határidő

  • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
  • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
  • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.

Szállítás díjazása

  • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
  • Kosárértéktől függetlenül a szállítási díj Magyar Postával 1.399 Ft, FOXPOST automatába történő kézbesítés esetén pedig 1.100 Ft.
  • Utánvétes fizetési mód esetén 399 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.

A vény nélkül kapható gyógyszerek webshopból történő rendelésére nincs lehetőség, azokat keresse a patikákban!

Kapcsolódó termékek

Tasectan® Hydro por 6x

Earn 37 Reward Points
3 680 Ft
Egységár 613 Ft /db

Megszakítás