Earn 500 Reward Points for Product Review
Purchase this Product and Earn 62 Reward Points (62 Ft)

Zekron végbélkúp 10x

orvostechnikai eszköz

1. Az orvostechnikai eszköz azonosítása, összetétele és célja

1.1 Leírás és használati útmutató

A ZEKRON végbélkúp egy orvostechnikai eszköz, amely fájdalmas urogenitális és anorektális betegségek helyi adjuváns kezelésére használható. A végbélre gyakorolt helyi védő és síkosító hatása miatt jótékony lehet a fájdalom tüneteinek enyhítésében mind akut, mind krónikus prosztata betegségekben, valamint prosztatagyulladás esetén is. Nyugtató hatása révén a készítmény alkalmas rövidtávú használatra székrekedés és aranyérpanaszok esetén.

1.2 Összetétel:

Egy 2 g tömegű végbélkúp tartalmaz:
– laktoferrin,
– glicerofoszfoinozitol (GPI),
– hialuronsav.

2. Csomagolás típusa

A csomagolás 10 db egyszer használatos végbélkúpot tartalmaz buborékfóliában.

3. Alkalmazási módok és adagolás

Naponta egy végbélkúp alkalmazása ajánlott, lehetőleg este lefekvés előtt. A végbélkúp helyes alkalmazása javasolt az optimális működése érdekében, biztosítva, hogy megfelelően, minél mélyebben kerüljön felhelyezésre a végbélben.

4. Ismert mellékhatások

Nincs ismert rövid-, közép-, vagy hosszú távú mellékhatás. A ZEKRON nem befolyásolja hátrányosan az érzékszervi képességeket (figyelem szintje, vezetési vagy bizonyos tevékenységek végzésének képessége). Ha azonban olyan mellékhatások jelentkeznek, mint a túlzott irritáció, fájdalom vagy bármilyen kellemetlen érzés, amely az orvostechnikai eszköz használatával kapcsolatban jelentkezhet, azonnal hagyja abba a kezelést, és forduljon orvosához.

5. Figyelmeztetések és óvintézkedések

 • A kúp egyenetlen sötét színe a termék sajátossága, és nem utal a hatékonyság romlására vagy a kúp rossz tárolására;
 • Tartsa a ZEKRON-t gyermekektől elzárva;
 • A dobozon és a buborékfólián feltüntetett lejárati időn túlmenően ne használja a ZEKRON-t;
 • A ZEKRON ugyan nem steril készítmény, azonban sérült elsődleges csomagolás (buborékfólia) esetén nem ajánlott a kúpok használata;
 • Minden kúp csak egyszeri használatra szolgál, és kizárólag közvetlenül használat előtt vehető ki a csomagolásból: ne használjon olyan kúpot, amely eltört vagy ismeretlen időpontban került kivételre a buborékcsomagolásból, mert ez a termék szennyeződésének kockázatához vezethet; ne próbálja meg újra felhasználni azokat a kúpokat, amelyek az első próbálkozás után véletlenül kiszivárogtak;
 • Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl.

6. Kölcsönhatás más gyógyszerekkel vagy orvostechnikai eszközökkel

A ZEKRON kúpok csökkenthetik ezek bélben maradás idejét, és ennek következtében az egyidejűleg szájon át szedett gyógyszerek felszívódását is. Ezért a gyógyszerek szájon át történő bevétele után ajánlatos legalább 2 órát várni mielőtt használná a ZEKRON-t. Mindenesetre, amennyire csak lehetséges, kerülje a ZEKRON használatát más orvostechnikai eszközök vagy gyógyszerek alkalmazása közben. Minden esetben konzultáljon orvosával, mielőtt elkezdi használni az ZEKRON-t, amennyiben bármilyen gyógyszeres kezelés alatt áll.

7. Ellenjavallatok és a használat korlátozásai

Ne használja 12 éves életkor alatt.

A ZEKRON használata nem javasolt bármely összetevőre kialakul ismert túlérzékenység esetén; szintén ne használja a következő esetekben:

 • akut hasi fájdalom vagy ismeretlen eredetű fájdalom;
 • hányinger vagy hányás;
 • bélelzáródás vagy bélszűkület;
 • ismeretlen eredetű végbélvérzés;
 • akut, fájdalommal és vérzéssel járó aranyeres krízis;
 • súlyos kiszáradás.

A ZEKRON terhesség vagy szoptatás alatti alkalmazására vonatkozóan nem állnak rendelkezésre adatok, ezért használat előtt konzultáljon orvosával.
Idős vagy rossz egészségi állapotú személyeknek minden esetben konzultálniuk kell orvosukkal a ZEKRON alkalmazása előtt.

8. Tárolási körülmények

Tárolja a kúpokat a buborékfóliában, száraz helyen, közvetlen fénytől vagy hőforrástól védve; csak közvetlenül felhasználás előtt bontsa ki a kúpokat. Tartsa az orvostechnikai eszközt 25°C alatt.

9. Ártalmatlanítás

A lejárt vagy leselejtezett orvostechnikai eszközöket a helyi hatóság vonatkozó hulladékgazdálkodási előírásai szerint kell ártalmatlanítani. Semmilyen körülmények között ne dobja el a természetben a terméket vagy annak csomagolását.

Az utolsó felülvizsgálat dátuma: 2021. május.

Fulton Medicinali S.p.A.
Via Guglielmo Marconi n. 28/9
20044 Arese (MI) – OLASZORSZÁG

A Velit Biopharma srl, Piazza Cavour 3, 20121 Milano, Olaszország által licencelve.
Forgalmazó: Goodwill Pharma Nyrt.
6724 Szeged, Cserzy M. u. 32.


Olvassa el a használati utasítást

25°C

Hőmérsékleti korlát maximum +25°C-ig

Száraz helyen tartandó

Napfénytől védve tárolandó

Tilos felhasználni, ha a csomagolás sérült

Tilos újrafelhasználni

Gyártó

Gyártási tételszám

Lejárati dátum

Újrahasznosítható csomagolás

Dokumentum lezárva: 2024.06.18. ZEK/WS/24/06

Kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Number of db 10 db
Súly 0.3 kg
Category icon

Egészségpénztári számlára elszámolható, Orvostechnikai eszköz

Szállítási cím
A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot vagy az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti vagy kérheti FOXPOST csomagautomatába a szállítást. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

 • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
 • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
 • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.
 • FOXPOST automata: Ez esetben csomagját egy, az Ön által kiválasztott FOXPOST automatában helyezünk el. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső FOXPOST automatáról itt tájékozódhat.

Szállítási határidő

 • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
 • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
 • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.

Szállítás díjazása

 • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
 • Kosárértéktől függetlenül a szállítási díj Magyar Postával 1.399 Ft, FOXPOST automatába történő kézbesítés esetén pedig 1.100 Ft.
 • Utánvétes fizetési mód esetén 399 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.

A vény nélkül kapható gyógyszerek webshopból történő rendelésére nincs lehetőség, azokat keresse a patikákban!

Kapcsolódó termékek

Zekron végbélkúp 10x Zekron végbélkúp 10x

Earn 62 Reward Points
6 190 Ft
Egységár 619 Ft /db

Megszakítás